Marca: Teresa Pons
Batut Proteic amb sabor a vainilla, la millor solució com a suplement a persones que mengen poc o no poden ingerir sòlid, perquè és una important aportació de proteïna vegetal que reforça l'organisme.100% Vegà. Amb proteïnes de pèsol, arròs, cànem i SteviaEl producte més complet per a persones grans, ancians, convalescents, malalts o en moments que no es pot ingerir sòlid (problemes dentals,....)
Batut Prot de vainilla és un producte molt complet que aporta moltes vitamines, minerals i aminoàcids, en una sola presa.
Els ingredients NO estan tractats genèticament. No contenen gluten ni soja.
Vegà. Amb proteïnes de pèsol, arròs, cànem i Stevia
Ingredients
Proteïna de pèsol (Pisane® C9), proteïna de cànem, garrofer pols, isomaltulosa (PalatinoseTM), cacau en pols, aroma xocolata, ModCarb® sense gluten (salvat de civada, quinoa, amarant, alforfó, mill), ci proteïna d'arròs, fructooligosacàrids, glucomanà, fosfat tricàlcic, citrat de magnesi, edulcorant (stevia), inositol, gluconat de ferro, vitamina C, sulfat de zinc, llevat de seleni, vitamina E acetat, vitamina B , gluconat de coure, vitamina A acetat, vitamina B5 (D-pantotenat càlcic), vitamina B6 (piridoxina clorhidrat), vitamina B2 (riboflavina), vitamina B1 (tiamina clorhidrat), picolinat de crom, vitamina B9 (àcid fóli de potassi, biotina (vitamina H) i vitamina B12 (cianocobalamina).
Utilització
Per a un àpat de 155 quilocalories barregeu 1 cacet i 3/4 (50 g) en 400 ml d'aigua, fins a obtenir una preparació homogènia. Consumir immediatament.
Presentació
350 g. Sabor xocolata.
SENSE GLUTEN
SENSE SOJA
NO GMO
AMB ESTEVIA
El Batut Diet TP vegà proporciona una gran quantitat de proteïnes d'alt valor biològic, per a una assimilació millor, a més de totes les vitamines i minerals necessaris diàriament. És un complement dietètic dissenyat com a substitutiu d'un àpat en dietes d'aprimament, com una aportació addicional de nutrients en estats carencials o per a persones amb necessitats nutricionals més grans.
La proteïna de pèsol es distingeix per ser una de les fonts vegetals amb més aportació de proteïnes, amb una proporció elevada d'aminoàcids essencials i no essencials. És una proteïna de fàcil absorció i assimilació i és l'aliada perfecta de les dietes que requereixen un control al pes.
La proteïna d'arròs és una font excel·lent d'àcids aminats d'elevada qualitat i és molt útil per perdre pes. És un aliment saciant, baix en calories amb multitud de nutrients importants. A més, està demostrat que un consum més gran de proteïnes regula els nivells de sucre en sang, amb la qual cosa s'evita l'ansietat per menjar i els desitjos alimentaris.
La proteïna de cànem és de fàcil digestió, és la font amb més quantitat d'àcids grassos essencials del món vegetal i conté tots els aminoàcids essencials, cosa que fa d'aquest aliment una proteïna completa. És molt rica en vitamines del grup A, C, D, B, E, minerals com calci, ferro i fòsfor ia més conté fitoesterols.
El garrofer és un aliment energètic, ric en sucres naturals. El seu contingut en proteïnes oscil·la entre el 10 i el 12%, destacant-ne el contingut ric a Triptòfan, un precursor de la serotonina (hormona que controla la gana, el desig sexual, regula la temperatura corporal, l'activitat motora, i les funcions cognitives) .
El glucomanà és pràcticament acalòric i molt soluble, per això brinda una gran sensació de sacietat. A més, a causa de la seva capacitat d'augmentar la viscositat del contingut gastrointestinal, retarda el buidatge gàstric, perllongant així l'efecte de plenitud.
El ModCarb® proporciona carbohidrats complexos rics en nutrients que asseguren una absorció i una utilització pel cos. Com a resultat, pot ajudar a modular l'absorció de glucosa per estendre el rendiment i evitar un “col·lapse de sucre” posterior.
La isomaltulosa (PalatinoseTM) té un poder edulcorant baix (42%) i es troba en petites quantitats de forma natural a la mel i el sucre de canya. S'absorbeix completament però és més lenta que els sucres o carbohidrats comunament coneguts. Per tant, ofereix el valor calòric total dels carbohidrats, però de manera equilibrada i duradora.
És completament hidrolitzada i absorbida a l'intestí prim i la velocitat a què es digereix és molt més lenta en comparació amb la sacarosa o la maltosa, per la qual cosa evita una elevació ràpida de l'índex glucèmic (nivell de sucre a la sang).
La Stevia és un edulcorant natural totalment acalòric. És ideal per als diabètics, ja que la seva composició permet que pugui ser un substitut del sucre més saludable. A més, ajuda a perdre pes, ja que redueix l'ansietat pel menjar i en regular la insulina el cos emmagatzema menys greixos. També disminueix el desig o apetència per prendre dolços i greixos.
CONTÉ VITAMINES I MINERALS. Vitamines A, E, C, B1, B2, B3, B6, Àcid fòlic, B12, Biotina, B5 i Potassi, Calci, Fosfor, Magnesi, Ferro, Zinc Coure, Manganès, Seleni, Crom, Iode, Inosital i Glucoranà
CONTÉ AMINOÀCIDS: Alarina Arguina Àcid aspartic Cistema Àcid glutàmic Glicina Histidina Tsoleucma Leucina Lisma Metionina Fenilalanina Prolia Serina Treonina Triptofano Tirosma Valina.
VALOR NUTRICIONAL PER 50gr:
Quilocalories 155,60
Greixos 2,21
Carbohidrats 16,23
Fibra 8,01
Proteïnes 16,84
Sal 0,56
Cuantos gramos trae el bote? Gracias
Raquel, nuestro Batido Proteico de chocolate Vegano contiene 350 g.
Sin gluten. Sin soja. No GMO. Con estevia. Saludos!