Centre Dietètic i Herbolari Teresa Pons
info@saludteresapons.com Telf. 935702829 WhatsApp 658179774. Enviaments Gratuïts península a partir de 45 €

Consells i remeis naturals per a una vida saludable.

Com evitar els problemes digestius i les digestions pesades? Com tallar el refredat ràpidament i gaudir de l'estiu i les vacances? Quines són les millors pastilles naturals per treure l'ansietat de menjar i aprimar-se? Què és la pròstata inflamada i com puc baixar la pròstata gran? Què cal prendre per al dolor cervical i per treure el mal d'esquena? Consells i productes naturals per ajudar gossos i gats a superar les pors, controlar l'agressivitat i la gelosia, sense medicaments. Com augmentar el desig sexual i la libido a l'home i la dona? Remei natural per al mal de cap, la migranya i la cefalea Com puc baixar el colesterol dolent sense medicaments? Solucions naturals per respirar millor aquest hivern, per a la tos, grips i refredats. Trucs per eliminar el greix abdominal i perdre pes i panxa Com millorar la memòria i la concentració? Què prendre per dormir bé: pastilles naturals Què cal fer per superar l'ansietat sense medicaments? Com ajudar el meu fill amb TDAH sense medicaments?
Com saber si tinc al·lèrgia i què puc fer per alleujar la congestió i les molèsties per respirar i la picor als ulls?

Com saber si tinc al·lèrgia i què puc fer per alleujar la congestió i les molèsties per respirar i la picor als ulls?

Amb la primavera apareixen els símptomes que pateixen moltes persones que són al·lèrgiques al pol·len Què és l'al·lèrgia? L'al·lèrgia és una resposta exagerada del sistema immunitari davant de substàncies que provenen de l'exterior (al·lèrgens). Una de les al·lèrgies més comunes és l'al·lèrgia al pol·len. Segons la Societat Espanyola d'Al·lergologia i Immunologia Clínica, a Espanya hi ha aproximadament uns vuit milions de persones que pateixen al·lèrgia al pol·len i es preveu que aquest nombre continuï creixent com a conseqüència del canvi climàtic.   Què produeix l'al·lèrgia a la primavera? Majoritàriament els arbres com el freixe, el bedoll, l'oli i els arbustos o males herbes, com el plantago o l'artemisa. Però les gramínies són plantes amb pol·len altament al·lergènic i és molt greu perquè hi ha 12.000 espècies de gramínies com el blat, el sègol, la civada i moltes espècies considerades males herbes que creixen a les vores dels camins o carreteres.A saludteresapons t'expliquem com controlar l'al.lergia.

Tractament per eliminar l'acne amb productes naturals: la millor Crema i Sabó antiacne

Tractament per eliminar l'acne amb productes naturals: la millor Crema i Sabó antiacne

Nou Pack Oferta. Com eliminar l'acne amb productes naturals? Crema i Sabó per eliminar l'acne i les canyelles. Crema Antiacne de Teresa Pons amb Aloe vera Bio i oli d'Arbre del te, de 120ml i Sabó de cutis amb Aloe vera Bio. Sense Parabens.

Qué fer amb els gossos i el gats, i també els ocells, amb productes naturals?

Qué fer amb els gossos i el gats, i també els ocells, amb productes naturals?

A saludteresapons ens preocupem també de cuidar la salut i el benestar de gossos i gats i també dels teus ocells. Cada cop som més les persones que busquem alternatives naturals als medicaments per a gossos o gats perquè coneixem els efectes secundaris de molts tractaments farmacològics. Aquí tens els nous remeis naturals i suplements nutricionals pels teus animals de companyia. Aquests productes que et presentem per cuidar la teva mascota no són medicaments però et seran molt efectius per prevenir malalties comunes i per alleujar i millorar altres malalties del teu gos o gat i també per als que teniu ocells a casa.

Remeis de l'àvia: les infusions de plantes medicinals

Remeis de l'àvia: les infusions de plantes medicinals

Vols saber quina planta/es et convé prendre en infusió per trobar-te millor? Una planta per a cada malaltia!! Les plantes són font de múltiples beneficis per a la salut i podem gaudir de les propietats de cada planta amb una simple infusió, que a l'hivern és molt agradable i reconfortant. Les noves generacions han recuperat la utilització dels productes naturals per tenir cura de la salut i el benestar emocional. La natura és la base de moltes pràctiques i costums de les nostres àvies que han confiat durant dècades al poder curatiu de la botànica. Ni tot té cura amb plantes medicinals, ni les plantes medicinals són el remei per a tots els mals. Prefereixes començar prenent algun preparat de plantes de cultiu biològic, que t'ajudin sense haver de recórrer a cap fàrmac? Saludteresapons som una Herboristeria amb gairebé 50 anys d'antiguitat i preparem barreges de plantes per prendre en infusió: per als refredats, si teniu digestions pesades, si us costa dormir o voleu netejar el fetge i perdre pes.

Pla per perdre 4 quilos en un mes fàcilment, sense dietes i de manera saludable

Pla per perdre 4 quilos en un mes fàcilment, sense dietes i de manera saludable

Si has decidit que vols controlar el teu pes, per salut i perquè vols perdre greix i volum perquè estàs fart de no poder posar-te la roba que t'agrada t'ajudarem. Tots els cossos són bonics però si tu no et sents bé amb el teu perquè has agafat uns quilos que et molesten i t'incomoden et mereixes que facilitem el teu repte d'aconseguir aquest any el pes i la imatge que vols que t'identifiqui. El primer és ser plenament conscient de com és el teu cos i què t'agradaria millorar. Tenir l'esquena ampla o els malucs amplis per exemple, és una cosa que ve donada per la teva complexió física i que cap pla o dieta no podrà canviar, forma part de tu. En canvi, la zona abdominal, braços, glutis i cuixes són zones on s'acumula major quantitat de greix. Concentrem-nos aquí, això sí que pots canviar-ho. Per marcar-te el teu objectiu és important ser realista i quantificar-ho. Nosaltres us proposem perdre 4 quilos en un mes de manera molt fàcil.

Tot el que has de saber sobre la psoriasi. Síntomes i Diagnòstic. Causes i tractament

Tot el que has de saber sobre la psoriasi. Síntomes i Diagnòstic. Causes i tractament

Què és la psoriasi de la pell?La psoriasi és una malaltia inflamatòria crònica de la pell que es caracteritza per l'aparició de lesions vermelloses escamoses preferentment a colzes, genolls i cuir cabellut, i que té la possibilitat d'afectar ungles i articulacions. La psoriasi no és una malaltia contagiosa ni hereditària, i, encara que hi ha predisposició genètica en les persones que la pateixen, té altres causes i origen. L'origen de la psoriasi a la pell es deu a una disfunció al sistema immune i pot aparèixer a qualsevol part del cos. Es manifesta en brots amb períodes de millora i de remissió o empitjorament, però la malaltia no es produeix igual en totes les persones i no desapareix al 100% però sí que es pot alleujar molt. Segons l'Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia (AEDV), aquesta malaltia té repercussions significatives a nivell físic, emocional, sexual, laboral i econòmic, en diferents graus.

Cuándo es bueno tomar curcuma: beneficis y propiedades para cuidar huesos y articulaciones

Cuándo es bueno tomar curcuma: beneficis y propiedades para cuidar huesos y articulaciones

Propietats i beneficis medicinals de la cúrcuma. La Cúrcuma, originaria de Asia, s'extreu de la raíz d'aquesta planta i s'utilitza com a condiment i colorant. La Cúrcuma té un ingredient, la curcumina, amb múltiples beneficis per a la salut. Actualment es reconeixen moltes propietats medicinals com a antioxidants i antiinflamatoris. Productes com Articucalm de Teresa Pons aportan a més d'una bona dosis de cúrcuma, una mescla d'ingredients naturals usats comunament per reforçar les articulacions, per al dolor i per a la recuperació de lesions. ArticuCalm de Teresa Pons, con calcio, glucosamina, condroitina, MSM, harpagofito, colágeno, cúrcuma, jengibre, àcid hialurónico i vitamina D, ajuda a millorar lesions o lesions similars, recolzant la forma activa en el teixit del cartílago, components bàsics en tendons. , huesos y ligamentos.

9 medicaments que poden disminuir la libido i la potència sexual a l'home i la dona

9 medicaments que poden disminuir la libido i la potència sexual a l'home i la dona

T'interessa saber que hi ha fàrmacs que poden provocar una disminució de la libido sexual. Hi ha estudis científics que relacionen directament la manca de desig i de potència sexual amb el consum de determinats medicaments. Hem detectat 9 fàrmacs que es fan servir habitualment en moltes patologies i poden provocar un descens sobtat del teu libido sexual. Si el teu metge t'ha receptat algun d'aquests fàrmacs i des que les preses has notat manca de libido, poques ganes de tenir relacions sexuals, menys intensitat o potència sexual…, comenta-ho amb el teu metge i segur que et podrà receptar una altra medicació alternativa sense aquests efectes secundaris. www.saludteresapons.com

Què cal prendre per enfortir les articulacions i evitar l'artrosi i l'artritis?

Què cal prendre per enfortir les articulacions i evitar l'artrosi i l'artritis?

Què són les malalties reumàtiques: causes i tractament natural?Amb la denominació de “malalties reumàtiques” es classifiquen més de 200 alteracions que van des d'una artrosi de genoll fins al denominat Lupus erltematós. Totes presenten afeccions comunes, com ara el dolor i la limitació de la mobilitat en diferents graus que en alguns casos pot arribar a la immobilització greu o molt greu. En la majoria de casos es presenta Inflamació i degeneració o alteració metabòlica del teixit conjuntiu del cos humà, sobretot a les articulacions i teixits associats amb elles. Quines són les malalties més freqüents de tipus reumàtic? Problemes del teixit conjuntiu: - artritis reumatoide, artritis juvenil, lupus eritematós sistèmic. Problemes metabòlics i endocrins amb manifestacions articulars: - gota. Problemes ossis i cartilaginosos que s'acompanyen de manifestacions articulars: - osteoporosi. A Espanya el nombre de persones que pateixen alguna afecció reumàtica es xifra en uns quatre milions de persones, sent la seva incidència més gran en la població que supera els cinquanta anys, entre els quals, tres de cada deu presenten alguna malaltia reumàtica. Nombroses evidències clíniques evidencien la relació existent entre l'equilibri àcid-base (acidificació organisme) i les malalties reumàtiques com: • Artritis reumatoide, caracteritzada per una inflamació inespecífica de les articulacions que pot ocasionar la destrucció progressiva de les estructures articulars. • Gota, o artritis aguda recurrent de les articulacions perifèriques que resulta del dipòsit de vidres d'urat monosòdic a les articulacions. L'artritis es pot convertir en crònica i deformant. • Osteoporosi, o procés en què la massa òssia disminueix de forma asimptomàtica a través dels anys, de manera que els ossos es tornen més porosos i fràgils, i, per tant, més susceptibles a les fractures.Per previndre i millorar aqyestes enfermetat es recomenable prendre un suplement de Cartíleg de tauró.

Els nostres clients confien en nosaltres

4,81/5 (489 vots)

Opinions dels nostres clients


Rep les nostres novetats

Veure detalls + -
En marcar aquesta opció t'enviarem les millors ofertes i promocions exclusives i descomptes a la teva adreça de correu. Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.

Estableix les teves preferències de cookies

Fem servir cookies i tecnologies similars per oferir-te una experiència personalitzada, segura, fiable i poder mesurar el rendiment de la pàgina per seguir millorant els nostres serveis. Per a més informació o per editar les teves preferències de cookies en qualsevol moment consulta la pàgina de Política de cookies
sortir