Centre Dietètic i Herbolari Teresa Pons
info@saludteresapons.com Telf. 935702829 WhatsApp 658179774. Enviaments Gratuïts península a partir de 45 €

Qué fer amb els gossos i el gats, i també els ocells, amb productes naturals?

21 de març de 2024

A saludteresapons ens preocupem també de cuidar la salut i el benestar de gossos i gats i també dels teus ocells.

Cada cop som més les persones que busquem alternatives naturals als medicaments per a gossos o gats perquè coneixem els efectes secundaris de molts tractaments farmacològics.

Aquí tens els nous remeis naturals i suplements nutricionals pels teus animals de companyia. Aquests productes que et presentem per cuidar la teva mascota no són medicaments però et seran molt efectius per prevenir malalties comunes i per alleujar i millorar altres malalties del teu gos o gat i també per als que teniu ocells a casa.

Qué fer amb els gossos i el gats, i també els ocells, amb productes naturals?

Com tenir cura del benestar físic i emocional dels nostres gossos, gats i ocells?

Cada gos o gat que portem a casa té necessitats bàsiques que diferents segons l'espècie, i fins i tot dins d'una mateixa espècie, segons la raça i les circumstàncies i les haurem de tenir en compte per incorporar-lo a la nostra família i manera de vida.

Consells perquè les teves mascotes visquin feliços i saludables:

1.- És bàsica una bona alimentació. Una alimentació saludable és el tractament base per millorar la salut dels animals. Una dieta basada en ingredients frescos és el millor pels nostres gossos i gats. Adaptant la dieta a cada animal i sempre amb un nutricionista veterinari.

2.- Has de tenir un professional de confiança veterinària per prevenir malalties o tractar-les de forma integrativa.

3.- Per sobre de tota pauta no oblidis que un gos o un gat, necessita que li dediquis temps en forma de passejades, jocs, carícies, etc.

Crear un bon vincle afectiu amb la teva mascota influirà en el vostre estat de salut; necessita temps positiu de convivència.

4.- Les nostres mascotes necessiten cures bàsiques que aniran canviant segons l'edat i l'estat fisiològic de l'animal. Si aconseguim criar un cadell sa, físicament i mentalment, aconseguirem un animal adult sa i equilibrat.

5.- Recorda que no li falti una suplementació per mantenir el seu sistema immune en condicions opimes, és a dir, reforçar en cada canvi d'estació i introduir a la seva dieta complements nutricionals i dietètics com els que trobaràs a la secció MASCOTES de la nostra botiga www. saludteresapons.com, perquè estiguin forts i sans.

6. Ajudar-los a estar equilibrats emocionalment, i confia en els nostres Preparats Mascotes de Flors de Bach de Teresa Pons, sempre que els vegis tristos, irritables, gelosos,..., perquè recuperin el seu bon caràcter.

Consejos y productos naturales para ayudar a perros y gatos a superar los miedos, controlar la agresividad y los celos, sin medicamentos.

Quins són els Tractaments naturals per millorar la salut del teu gos o gat?

Les emocions estan connectades amb la salut danimals i persones. Molts sentiments reprimits somatitzen en forma de diferents malalties i en lloc d'atacar la causa, el problema emocional, se sol tractar el símptoma i s'acaba definint la malaltia com una cosa crònica.

És molt important conèixer a fons l'enllaç afectiu entre animal-tutor. Segur que tots els que estimem els animals ens desvivim per cuidar-los però, en un món ple d'estràs, ansietat i problemes, és indispensable reconèixer que les nostres preocupacions i patiments influeixen directament en els nostres animals de companyia.

No hem d'oblidar que els problemes emocionals i de salut de gossos i gats poden estar influïts per problemes emocionals dels amos o cuidadors perquè l'estrès, la por, etc, repercuteixen en els nostres animals de companyia, amb els quals acostumem a estar molt units.

Molts problemes de conducta als nostres animals poden ser reflex de la nostra situació emocional i ho hem de tenir en compte.

La transmissió de les nostres pors com a exemple: si el nostre gos ens veu amb por, preocupats, frustrats, ansiosos… automàticament ell es mostrarà amb por, preocupat, frustrat, ansiós… És una cosa que sol costar solucionar perquè necessitem reflexionar sobre la nostra actitud i ajudar-nos amb algunpreparat de Flors de Bach que m'ajudi a canviar la nostra conducta que us donarà la seguretat que necessita l'animal.

Per què i quan he de donar Flors de Bach al meu gos o gat?

Per a tots els que preferiu utilitzar productes naturals també per cuidar les vostres mascotes i recórrer a medicina al·lopàtica només quan sigui indispensable us interessa conèixer els preparats de Flores de Bach.

Els preparats de Flors de Bachajuden a equilibrar les emocions de gossos i gats.

El benestar emocional de les nostres mascotes són la base per solucionar moltes malalties dels nostres gossos i gats.

Les Flors de Bach, ideades pel metge anglès Edward Bach als anys 30, són una sèrie de remeis florals combinant les 38 essències florals per tractar desequilibris emocionals no només en persones, sinó també en animals com gossos i gats.

Els preparats de Flors de Bach són un remei natural que s'utilitza per ajudar a superar estats de xoc, pors, solitud, obsessions, etc.

El tractament natural amb preparats de Flores de Bach ajuden a adaptar-se millor a determinades situacions adverses, aportar alleugeriment i benestar a l'animal.

A saludteresapons tenim preparats genèrics de Flors de Bach per superar pors, ansietat, gelosia, agressivitat,….

Per a cada cas el nostre Terapeuta Floral us pot preparar per a animals.

Els Preparats Personalitzats Mascotes de Flors de Bach ajuden a centrar-nos en el problema concret del teu pelut: tu ens informes per telèfon o email de les emocions, conductes i actituds en què necessita i elaborarem un Preparat Personalitzat Mascotes de Flors de Bach per al seu cas concret.

El Preparat Personalitzat Mascotes de Flors de Bach és molt indicat per tractar problemes emocionals específics del teu gos o gat però les fórmules genèriques de Flors de Bach que també pot comprar a la nostra botiga www.saludteresapons.com, poden ajudar a gestionar les emocions en una situació concreta com, per exemple, els viatges, la por dels focs artificials i petards, o les mudances.

Flors de Bach per a gats i gossos

Productes naturals especials per a gossos i gats i també per a ocells

Una preocupació molt freqüent que ens comenten és haver de donar un medicament a un gos o gat quan ha estat diagnosticat amb una malaltia crònica.

En aquesta secció trobaràs alternatives naturals que no provoquin efectes secundaris a curt o llarg termini.

Una suplementació natural especial gossos, gats o ocells perquè consultin el seu cas i vegin quin seria el millor tractament.

Aquests productes naturals per cuidar les teves mascotes no són medicaments sinó que serveixen per evitar la possibilitat de desenvolupar malalties comunes i per alleujar i millorar altres malalties.

Davant de qualsevol problema de salut del teu animal de companyia és convenient consultar amb el teu professional veterinari de confiança, que estableixi el millor tractament en cada cas.

ARTICU PET amb calci, per al manteniment dels ossos i articulacions.

CAPIL·LAR PET amb nutrients per als cabells i la pell de la mascota. Enforteix els cabells donant força i resistència. Protecció de la pell.

OMEGA PET amb Omega 3. Cuida la pell i els cabells. Ajuda a cicatritzar ferides i prevenir infeccions. Reforça el sistema immunològic i augmenta la resistència a les malalties. Protegir el cor i el sistema circulatori, controlar el colesterol i regular la pressió arterial.

SÈNIOR PET afavoreix el desenvolupament cognitiu i neurològic i l'oxigenació cerebral. Estimular la memòria i retarda el deteriorament cognitiu.

STAR CALM PET per al descans i la serenitat de la mascota. Afavorir la relaxació i el descans de lanimal. Millora l´estat d´ànim. Ajuda a recuperar lequilibri del sistema nerviós.

Animal Health per a gossos, gats i ocells

COMPRAR els millors productes naturals específics per a gossos gats i també ocells a la llar

www.saludteresapons.comMASCOTAS

Segueix-nos a Instagram @salud_teresapons   i      Facebook @teresaponsSalud  i descobreix descomptes exclusius per als nostres clients i novetats en salut, cosmètica natural i per perdre pes.


Gossos Gats

Altres articles relacionats

Per què he de fer detox una vegada al mes? Beneficis i contraindicacions per depurar l'organisme 11 de May de 2024

Per què he de fer detox una vegada al mes? Beneficis i contraindicacions per depurar l'organisme

Fer uns dies de depuració cada mes és ideal per activar l'organisme …

Com saber si tinc al·lèrgia i què puc fer per alleujar la congestió i les molèsties per respirar i la picor als ulls? 27 de abril de 2024

Com saber si tinc al·lèrgia i què puc fer per alleujar la congestió i les molèsties per respirar i la picor als ulls?

Amb la primavera apareixen els símptomes que pateixen moltes persones que són …

Tractament per eliminar l'acne amb productes naturals: la millor Crema i Sabó antiacne 19 de abril de 2024

Tractament per eliminar l'acne amb productes naturals: la millor Crema i Sabó antiacne

Nou Pack Oferta. Com eliminar l'acne amb productes naturals? Crema i Sabó …

Remeis de l'àvia: les infusions de plantes medicinals 15 de febrer de 2024

Remeis de l'àvia: les infusions de plantes medicinals

Vols saber quina planta/es et convé prendre en infusió per trobar-te millor? …

Pla per perdre 4 quilos en un mes fàcilment, sense dietes i de manera saludable 16 de gener de 2024

Pla per perdre 4 quilos en un mes fàcilment, sense dietes i de manera saludable

Si has decidit que vols controlar el teu pes, per salut i …

Els nostres clients confien en nosaltres

4,82/5 (482 vots)

Opinions dels nostres clients


Rep les nostres novetats

Veure detalls + -
En marcar aquesta opció t'enviarem les millors ofertes i promocions exclusives i descomptes a la teva adreça de correu. Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.

Estableix les teves preferències de cookies

Fem servir cookies i tecnologies similars per oferir-te una experiència personalitzada, segura, fiable i poder mesurar el rendiment de la pàgina per seguir millorant els nostres serveis. Per a més informació o per editar les teves preferències de cookies en qualsevol moment consulta la pàgina de Política de cookies
sortir